Over ons

Woningtotaal.nl is een initiatief van Tessa Spauwen en Frank Wiegmans. Met onze kennis en drive zijn wij constant op zoek naar innovatieve oplossingen ten behoeve van de consument.

Hoe is Woningtotaal.nl ontstaan?

Al met studiekeuze ging het voor ons richting het onroerend goed. Voor Frank viel de keuze op bouwkunde en voor Tessa op de HEAO makelaardij & onroerend goed. Na bij verschillende bedrijven te hebben gewerkt zijn we vijf jaar geleden vergelijkingssites begonnen. In 2013 hebben we woningtotaal.nl gekocht met als doel er een tips & advies website voor huizenbezitters van te maken. Een erg grote hobby van ons beiden om met woningen, klussen en de juiste prijs voor alles bezig te zijn thuis en we hebben nu van onze hobby ons werk gemaakt.

Onze onafhankelijkheid.

Woningtotaal.nl is een onafhankelijk site. Wij doen ons uiterste best om 100% objectief te zijn en u en onszelf als klant centraal te stellen. Daarbij zijn wij ook consumenten en zijn wij geen specialisten in diverse deelgebieden. Wij raden u altijd aan om zelf ook verder onderzoek te verrichten.

Hoe worden wij beloond voor onze dienstverlening?

Via de vergelijkingen die we aanbieden ook op deze site (glasvezel, ADSL en Kabel en energie) verdienen wij ons brood. Onze vergelijkingen zijn geheel gratis voor u als consument en wij willen graag dat dit zo blijft, maar u kunt zich vast wel voorstellen dat wij ook graag een kop koffie drinken onder het werk. Het in de lucht houden en het up-to-date houden van de website is arbeidsintensief. Wij ontvangen daarom een vaste vergoeding van de provider als u via de knop bestellen naar de leverancier gaat en hier een bestelling plaatst. Dit is de zogenaamde cookie die we meegeven zodat de energieleverancier ziet dat u bij ons de keuze heeft kunnen maken. Daarnaast verdienen wij aan advertenties die providers mogen plaatsen. Als laatste zijn er links die verwijzen naar bedrijven die wij aanwijzen als specialist in hun branche.

Onze andere concepten

Onze vergelijkingssites zijn checkglasvezel.nl (glasvezel-vergelijken.nl ), checkinternet.nl en checkgasenlicht.nl . Hier kunt u alle energie, glasvezel, kabel en ADSL providers en beschikbare abonnementen vinden zodat u diensten als TV, Telefonie en internet en energie kunt vergelijken, afsluiten en besparen op uw vaste lasten.

Daarbij hebben we cadeausbestellen.nl opgezet begin 2014. Dit is een concept waar u de vijf grootste warenhuizen (Hema, Blokker, V&D, Mediamarkt en Bart Smit) met alle artikelen kunt vinden. Mocht u een babyborrel geven, een bruiloft hebben of een feest geven dan kunt u hier uw verlanglijst aanmaken aan de hand van de artikelen. Daarna kunt u deze mailen aan uw gasten waarna zij deze cadeaus kunnen kopen bij de desbetreffende winkel (online word je afgezet bij de website van de winkel) of tenminste weten in welke richting ze moeten zoeken.

Ook zijn wij actief met andere concepten, deze kunt u vinden op www.4boosting.com en onze andere tak www.deschuur44.nl

Volg ons op Social Media