De badkuip schoonmaken

Badkamer

De badkamer gebruiken je dagelijk om te wassen, douchen, baden of tanden te poetsen. Het is vanzelfsprekend dat de badkamer hygiƫnisch schoon moet zijn, want wie wil er zichzelf nu verzorgen in een vieze badkamer? Daarom willen we je een aantal tips gevens om alles zo schoon mogelijk te maken en dat ook zo te houden.Als je thuis komt van een dag hard werken, is niets zo lekker dan ontspannen in een warm bad met veel schuim. Na dat heerlijke bad heb je meestal geen zin meer om de badkuip schoon te maken, waardoor het vuil en de zeep resten achterblijven. Om dat vuil gemakkelijk te verwijderen, hebben wij een aantal tips voor je opgesteld.

  • Spuit de badkuip eerst goed in met een plantenspuit gevuld met warmeazijn en laat dit een kwartier laten inwerken. Neem vervolgens een nattedoek en doe er wat azijn op. Hiermee de badkuip goed na vegen enafspoelen met water. Pak als laatste een droge doek en wrijf de badkuipschoon.
  • Als een kraan blijft druppelen in de badkuip ontstaan er gele vlekken.Om deze te verwijderen moet je ze behandelen met citroensap en afspoelenmet koud water. Om waterverspilling en vlekken te voorkomen is een nieuwe kraan een optie.
  • Je kunt de badkuip ook eerst vullen met heet water en een grote dosis biotex. Dit enige tijd laten staan en daarna goed naspoelen met warmwater.

Opmerkingen of vragen?

Heb je een vraag maar kun je het antwoord niet vinden op de website?

Stuur dan een bericht naar helpdesk@woningtotaal.nl en wij zoeken het voor je uit!

Volg ons op Social Media