Beveiligingsinstallatie

Beveiliging

Een gecertificeerde én vakkundig geïnstalleerde alarminstallatie heeft een dusdanig preventieve werking dat de kans om betrokken te raken bij een (poging tot) inbraak met 85 tot 90% is afgenomen.
Op diverse gevelopeningen wordt de potentiële crimineel, middels aan de binnenzijde aangebrachte stickers, er van op de hoogte gebracht dat zijn ongewenste bezoek kenbaar wordt gemaakt. Mocht een crimineel die wat meer lef heeft toch een poging wagen, dan gaat hij ervan uit dat het bewuste systeem niet is ingeschakeld. Bij binnenkomst treedt het alarm vervolgens in werking, waarbij hij zich realiseert dat de alarmering binnen 2 à 3 minuten een ongewenste pottenkijker oplevert. Vertrek is het enige wat hem nog rest.
Het genereren van 110Db en adequate doormelding is tijdloos en overleeft daarom het hang- en sluitwerk meerdere malen en is daarom een zeer goede aanvulling op het reeds bestaande hang- en sluitwerk. Bovendien is de levensduur van een alarminstallatie beduidend langer dan hang- en sluitwerk.

Opmerkingen of vragen?

Heb je een vraag maar kun je het antwoord niet vinden op de website?

Stuur dan een bericht naar helpdesk@woningtotaal.nl en wij zoeken het voor je uit!

Volg ons op Social Media