Goedkoop je keuken renoveren

Interieur

Je kent het wel: je hebt eindelijk je droomhuis gekocht, alleen is de keuken niet exact wat je voor ogen had. Nu kun je besluiten om er een nieuwe keuken in te zetten, maar het renoveren van de bestaande keuken is een goedkopere en net zo effectieve optie. Natuurlijk, de keuken is niet nieuw en misschien moet je bepaalde apparaten vervangen, maar als je een beperkt budget hebt is dit een prima oplossing.
Een nieuw kleurtje doet wonderen
Door de keuken opnieuw te schilderen kun je deze een flinke boost geven. Door de keuken licht te verven creƫer je ruimte, een donkere kleur is erg mooi in een open keuken. Zorg er wel voor dat de kleuren passen bij de ruimte en de rest van het interieur.
Handvaten en scharnieren
Als je de kastjes hebt geschilderd kunje ze nog extra opfrissen door er nieuwe handvaten of scharnieren op tezetten. Je zult zien dat je de kastjes niet meer terug kent!
Muren en spatwand
In oudere keukens zitten vaak nog lelijke tegels boven het aanrecht. Deze spatwand kun je eenvoudig vervangen door de oude tegels er af te halen en te voorzien van een nieuwe tegel, of door tegels over de bestaandje spatwand heen te lijmen.
Geef de andere muren in je keuken ook een lik verf, zodat je weer het gevoel hebt dat je in een schone en frisse ruimte staat te koken.
Meubilair
Een nieuwe keukentafel en stoelen geven je keuken ook een nieuwe look. Met een goed gekozen tafellaken maak je het helemaal af, evenals met bijpassende handdoeken en stoelkussens.

Opmerkingen of vragen?

Heb je een vraag maar kun je het antwoord niet vinden op de website?

Stuur dan een bericht naar helpdesk@woningtotaal.nl en wij zoeken het voor je uit!

Volg ons op Social Media