Goedkope meubels

Interieur

Als starter moet je zorgvuldig met je budget omgaan, daarom wil je natuurlijk ook zo goedkoop mogelijk je meubels aanschaffen. Goedkoop hoeft niet altijd lelijk of slecht te zijn, weeg daarom ook bij ieder aankoop functionaliteit en uiterlijk tegen elkaar af en probeer hier een goede balans in te vinden.
Marktplaats
Er is geen betere plaats voor tweedehands meubels als marktplaats.nl. Je vindt hier allerlei uiteenlopende meubels in net zoveel verschillende staten. Als je iets moois ziet, bekijk de foto’s dan goed of je afwijkingen of beschadigingen ziet. Als er geen bijzondere afwijkingen zijn, kun je overwegen om een bod te plaatsen. Let er wel op dat je geen meubels aan de andere kant van het land koopt, zo kun je makkelijker een afspraak maken om de meubels eens in het echt te bekijken en inspecteren.
Ikea
Zie je het nou niet zitten om tweedehands meubels te kopen, dan kun je ook naar Ikea gaan. Deze Zweedse groothandel heeft altijd relatief goedkope meubels en bouwpakketten. Vaak kun je ook showmodellen of uit de winkel weggehaalde producten kopen tegen aantrekkelijke prijzen. In sommige gevallen zitten er kleine beschadigingen op, waardoor kortingen hoog op kunnen lopen.
Meer goedkoop
Naast Ikea kun je ook bij andere winkels als Leen Bakker of de Kwantum redelijk goedkoop aan meubels komen. Om prijzen te vergelijken of aanbiedingen te vinden kun je gebruik maken van kieskeurig.nl.

Opmerkingen of vragen?

Heb je een vraag maar kun je het antwoord niet vinden op de website?

Stuur dan een bericht naar helpdesk@woningtotaal.nl en wij zoeken het voor je uit!

Volg ons op Social Media