Haal de zomer in huis!

Interieur

Maak van je huis een ware oase waar je met volle teugen van de zomer kunt genieten. Met een dagje werk en een paar goed doordachte aankopen haal je de zomer in huis!
Rust, ruimte en lucht
De eerste stap op weg naar een zomers huis is natuurlijk: opruimen. Gooi oude tijdschriften die nog rondslingeren weg, berg kopjes, schaaltjes en snuisterijen op in de kasten, zet schoenen in de kast. Zet de ramen wijd open en laat de zomerlucht binnen. Kortom, creëer rust, ruimte, lucht en licht in je huis.
Glas en turquoise
Mooie dingen om je heen kunnen heel rustgevend zijn en voor een fijn gevoel zorgen. Een mooie glazen vaas met helder water en één bloem roept direct een fijn, licht en zomers gevoel op. Ook effen voorwerpen in rustig gevende kleuren zoals blauw of groen kunnen dat effect hebben. Turkoois is dé zomerkleur bij uitstek, een kleur die doet denken aan de zee. Werk daarom met Turkooizen kleuraccenten. Voeg daar wat smaragdgroene en natuurlijke tinten aan toe en je hebt alle schakeringen van een tropisch strand in huis.
Naturel
Natuurlijke tinten zijn de meest rustgevende tinten die er zijn. Vervang je dekbedovertrek met bloemen of gekleurde motiefjes door een gebroken witte overtrek in fris katoen. Sprenkel er een paar druppeltjes bloemige parfum over en je zult je bij het ontwaken wanen in een heerlijke zomertuin. Het zijn maar kleine dingetjes waar je heel gelukkig van kunt worden. Een andere kleine aankoop die je slaapkamer direct een dromerige tropische sfeer kunnen geven, is een klamboe. Houd het ook hier op naturel kleuren om de rust en het evenwicht in je slaapkamer niet te verstoren.
Rieten meubels
Rieten meubels verhogen het zomergevoel. Ze zijn licht en luchtig en geven een echt strandgevoel. Een rieten stoeltje met een lichtgekleurd kussen, een rieten tafeltje met een moderne glazen vaas… Het zijn zo van die dingen niet veel hoeven te kosten maar die je een blij en zomers gevoel schenken.

Delen |

Opmerkingen of vragen?

Heb je een vraag maar kun je het antwoord niet vinden op de website?

Stuur dan een bericht naar helpdesk@woningtotaal.nl en wij zoeken het voor je uit!

Volg ons op Social Media