Inrichten van je nieuwe huis

Interieur

Je hebt een nieuw huis gekocht en binnenkort is het zover: je gaat verhuizen naar je nieuwe woning!Misschien wel één van de de leukste dingen die horen bij een nieuwe woning: een nieuwe inrichting. Waar let je op bij het inrichten van je nieuwe huis?Zoek je spullen uit.Zoek voordat je de spullen oververhuist naar je nieuwe woning uit welke spullen je wilt houden en welke niet. Je kunt je hierbij afvragen welke spullen je daadwerkelijk nodig hebt!Twijfel gevallen kun je natuurlijk meenemen en later alsnog wegdoen.Wees niet te streng voor je interieurNeem je oude meubels mee naar je nieuwe woning en wees niet te streng over de stijlkeuze van je nieuwe interieur. Misschien past die oude stoel prima in je strakke interieur.Maak een moodboard met inspirerende beelden voor je nieuw woningVoordat je verf, nieuwe meubels en andere accessoires aan gaat schaffen kun je er voor kiezen om een moodboard te maken. Met een moodboard maak je een inspirerend overzicht van bijvoorbeeld elke ruimte in het huis.Je geeft aan waarvoor deze fungeert en welke stijl, kleuren en bijbehorende spullen het moet bevatten. Inspiratie voor je moodboard vind je bijvoorbeeld op de te gekke website welke.nl en Pinterest.
Ontwerp je interieur in 3DHeb je een goed idee voor je nieuwe intereur, geef het dan vorm in bijvoorbeeld in 3D interieur ontwerp programma. Zo krijg je een nog beter beeld van jouw komende interieur.Bezoek woonwinkelsAl geruime tijd voor de verhuizing kun je beginnen met het bezoeken van woonwinkels. Je doet hier veel inspiratie op voor je nieuwe woning inrichting.
Houd rekening met levertijdWanneer je nieuwe meubels koopt houd er dan rekening mee dat hier vaak een lange levertijd op zit. Vooral in grotere winkels en ketens is dit het geval. Bestel dus op tijd!
Bron: Stijlidee.com, Interieur-ideeen.com

Opmerkingen of vragen?

Heb je een vraag maar kun je het antwoord niet vinden op de website?

Stuur dan een bericht naar helpdesk@woningtotaal.nl en wij zoeken het voor je uit!

Volg ons op Social Media