Tegelvloer

Vloeren

Tegelvloeren en plavuizen kunnen in iedere woonruimte toegepast worden. De laatste jaren zijn er enorm veel nieuwe tegeldesigns en mogelijkheden ontwikkeld voor tegelvloeren. Hierdoor is de tegelvloer ook in moderne toepassingen en ontwerpen zeer goed bruikbaar.
Vloertegels zijn verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren en formaten, dit maakt het een veelzijdig product. Je kunt allerlei stijlen creeƫren door te combineren met grote en kleine tegels, of tegels diagonaal te leggen.
Een tegelvloer wordt in een bepaalde hardheid schaal ingedeeld. Deze hardheid wordt geheel conform norm vastgesteld. Met de informatie met betrekking tot de hardheid weet u of een te kiezen tegelvloer geschikt is voor een bepaalde ruimte in uw woning
Voordelen
Het grootste voordeel van een tegelvloer is waarschijnlijk het geringe onderhoud dat nodig is, de vloer is namelijk eenvoudig schoon te houden met een gangbaar reinigingsmiddel.
Nadelen
Een tegelvloer is moeilijker om zelf te leggen dan bijvoorbeeld laminaat of tapijt. Bovendien voelt een tegenvloer koud aan, alhoewel dit opgelost kan worden d.m.v. vloerverwarming.

Opmerkingen of vragen?

Heb je een vraag maar kun je het antwoord niet vinden op de website?

Stuur dan een bericht naar helpdesk@woningtotaal.nl en wij zoeken het voor je uit!

Volg ons op Social Media